Informatie ?College

OSG Sevenwolden gaat vanaf volgend schooljaar samen met het Bornego werken aan het beste onderwijs in de beroepsgerichte leerwegen.

OSG Sevenwolden gaat vanaf volgend schooljaar samen met het Bornego werken aan het beste onderwijs in de beroepsgerichte leerwegen. Dat doen we onder een andere naam die we in december bekend zullen maken.
Nu noemen we het nog even ?College. Kort samengevat: Wij bieden leerlingen heel veel keuzemogelijkheden en geven ze bovendien de gelegenheid om keuzes te maken op een moment dat ze er zelf aan toe zijn.
De ene leerling weet in klas 1 of 2 al heel goed wat hij of zij wil. De ander weet het in klas 3 of kiest uiteindelijk voor een breed profiel en laat daarmee nog heel veel open voor later. Daarnaast is onze manier van werken met leertaken anders dan gebruikelijk is in het vmbo-beroepsgerichte onderwijs. Leerlingen krijgen een instructie en werken vervolgens alleen of samen aan een heldere taak. Natuurlijk zijn er altijd docenten of assistenten die ondersteuning kunnen bieden.

Hieronder vind je de vragen over het ?College

Veelgestelde vragen & antwoorden

Flyer ?College

foto college