Drukbezochte ouderavond

Publicatiedatum: 27 maart 2017

Alle ouders en leerlingen van TL3 en TL4 werden afgelopen woensdagavond verwelkomd in de vernieuwde kantine. Daar kon iedereen, onder het genot van een kop koffie of thee, de nieuwe kantine en patio bekijken en vluchtig kennis maken met de presentaties van de sectorwerkstukken van de 4e klassers.

In de kantine vond op negen plaatsen de presentatie van de sectorwerkstukken plaats. De presentaties maken deel uit van de beoordeling van het sectorwerkstuk (een eind-examenonderdeel).

Ook konden de ouders stemmen op de (3) presentaties die zij het meest aansprekend vonden: de winnende groep was “Lord of Donuts” van Mirjam, Erna, Sjoerd en Patrick.

In de bomvolle lokalen 0.01/0.02 vond gelijktijdig de ouderavond voor ouders (en leerlingen) van TL3 plaats. De ouders waren enthousiast over de presentaties van de zes leerlingen en de inhoud van hun presentaties.
Voor deze zes leerlingen was het een spannend gebeuren om voor een overvolle zaal ouders en medeleerlingen hun verhaal van de stageweek te vertellen, maar het ging bijzonder goed! 

Zie voor de presentatie ook de locatiepagina http://jo.sevenwolden.nl/

Terug naar het nieuwsoverzicht

S0210119