Doemiddagen goed bezocht

Dinsdag- en woensdagmiddag kwamen ruim 80 leerlingen uit groep 8 vanuit Grou en wijde omgeving naar deze locatie voor de doemiddagen. Ze kwamen sfeer proeven en kennis maken met het voortgezet onderwijs.

Publicatiedatum: 18 januari 2018

De leerlingen hebben allemaal een zelfportretje gemaakt bij BEVO (Beeldende Vormen). Daarna volgden de vakken Engels (Engelse bingo via de computer), wiskunde (vormen, knippen & plakken en een computeropdracht voor sommige groepen). In de kantine was ruimte voor sport en spel (o.a. Twister) en en was er voor iedereen natuurlijk iets te eten en te drinken.

De leerlingen kregen allemaal een potlood. Op de foto het mandje potloden voor rechtshandigen en  in het tasje de potloden voor linkshandigen. Ja, ja, er is een verschil!
Op de potloden staat de naam van de school en linkshandigen lezen die naam op de kop als ze het potlood voor rechtshandigen gebruiken. Andersom geldt dit natuurlijk ook.

Wij kijken terug op twee leuke doemiddagen!

Op dinsdag 23 januari zien we alle leerlingen graag weer tijdens ons Open Huis. Ze kunnen dan  o.a. zien hoe er met de iPad wordt gewerkt.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Bingo
Bekijk meer foto's

Doemiddagen druk bezocht

Zelfportretten